Vloerafwerking

Spaan Projekten heeft een divers assortiment aan vloerafwerking. Denk hierbij aan pvc stroken/tegels, marmoleum, tapijttegels maar ook tapijt of gietvloeren. Door het ruimte aanbod kan het lastig zijn om de geschikte vloerafwerking voor uw ruimte te kiezen. Zo heeft u in een kantoor vaak behoefte aan een warme en geluiddempende vloer en is het in uw woning aangenaam om een warme en sfeervolle vloer te hebben. 

Bij Spaan adviseren we u graag over de mogelijkheden van de verschillende vloeren, welke toe te passen zijn in zowel woonhuizen als op projekten.

Scrol naar onder voor extra informatie per vloertype.

PVC stroken en tegels

PVC vloeren zijn dé trend van dit moment. Met deze vloerafwerking creëer je een ultieme houtlook of een juist een moderne betonlook. PVC vloeren zijn in diverse patronen aan te brengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een visgraat motief, wildverband of een Hongaarse punt. Deze vloerafwerking is vrijwel in elke ruimte toe te passen. Verder is de vloer geschikt voor vloerverwarming, makkelijk in onderhoud, duurzaam en voor trapbekleding. 

Heeft deze vloerafwerking je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. De koffie staat klaar.

040-22 60 428 of info@spaan-projekten.nl

materialo_image (5).jpg
image.jpg

Marmoleum 

In ons assortiment vloeren vind u onder meer marmoleum vloeren. Deze vloerafwerking is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designsDoor het hygiënische en duurzame karakter blijven de vloeren langdurig mooi en zijn ze tevens eenvoudig in onderhoud. Ideaal voor op scholen of voor een zorginstelling.

 

Zou u graag advies ontvangen over de marmoleum vloerafwerking?

Neem dan gerust contact met ons op via info@spaan-projekten.nl

of via 040-22 60 428.

Tapijttegels

Is uw keuze gevallen op een zachte vloerbedekking? Dan kan Spaan Projekten u een ruime keuze aan designs, structuren en kleuren aanbieden. De sfeer op een kantoor is zeer bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf.

Met ons ruim assortiment aan tapijttegels en de vele jaren ervaring in de inrichting van kantoren kunnen wij u adviseren om zo een prettige werkruimte te creëren, 

Met tapijttegels creëer je niet alleen sfeer in een ruimte, het zorgt ook voor geluiddemping.

image (14).jpg

Tapijt

Creëer een uniek karpet van een van onze tapijten, waarbij de randafwerking nog geheel vrije keuze is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld festonneren of blind banderen.

Geen karpet nodig, maar juist een trapbekleding die doorloopt in de slaapkamers. Ook aan die wensen kunnen wij met tapijt voldoen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van tapijt?

Geef ons dan even een belletje 040-22 60 428.

image (10).jpg
diba.PNG

Gietvloer

In uw badkamer een PU gietvloer met antislip afwerking of in uw zwaarbeladen magazijn een epoxy gietvloer. Door de verschillende type gietvloeren is de vloerafwerking in bijna elke ruimte toepasbaar.

Vraag naar de mogelijkheden via info@spaan-projekten.nl.