top of page
Pretty Lobby

Bedrijven

Politiedienstencentrum

De firma Spaan Projekten heeft al jaren een samenwerkingsverband met de Politie Eenheid Limburg. Spaan Projekten heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. De onderlinge verstandhouding is prima. De communicatie bij ieder project gaat via korte directe lijnen, wat het werk alleen maar ten goede komt. Ook de samenwerking met, door de Politie voorgeschreven, bouwkundig adviesbureau Treetops verloopt naar ieders tevredenheid. Spaan Projekten onderscheidt zich ook in zoverre dat zij meedenken over toe te passen materialen en geven hierin dan ook goede adviezen af. Planningen van de werkzaamheden worden in overleg goed voorbereid en hierin wordt optimaal rekening gehouden met het Politie-proces. Hierin kan nog wel eens een onvoorziene situatie ontstaan, waardoor ter plaatse van de planning afgeweken dient te worden. Spaan Projekten is een zeer prettige partij om zaken mee te doen.

 

Peter Caris
Gespecialiseerd medewerker B, Huisvesting
Politie | Politiedienstencentrum | Dienst Facility Management

Wat zeggen onze klanten

Wij worden als team van Spaan Projekten vaak gecomplimenteerd door onze flexibiliteit, het meedenken met de klant en onze service gerichtheid. Daarnaast heerst er een prettige sfeer gedurende het gehele proces met onze klanten. Daar zijn wij trots op!

Beleef de ruimte

Bedrijven
Dentist Office

Brocacef

Spaan Projekten werkt al bijna 10 jaar voor BENU Apotheken. Zij verzorgen door heel Nederland in de diverse locaties de vloerafwerkingen en raamstofferingen. Van apotheek tot het hele medisch centrum, met huisartsen en fysiopraktijken. De samenwerking is altijd erg prettig en ze schakelen snel. Ook de nazorg is goed georganiseerd. Tevens hebben ze ook voor Brocacef, het moederbedrijf van BENU Apotheken, diverse werken uitgevoerd. De totale vloerafwerking en raamstoffering van het hoofdkantoor in Maarssen is door hen naar tevredenheid gerealiseerd. Ook de gietvloeren in onze distributiecentra worden vakkundig opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden met Spaan Projekten en hopen op een langdurige samenwerking.

​​

Ilona Jacobs

Brocacef Facilitair Bedrijf

Particulieren
Image by Kara Eads

Particulieren

PVC tegelvloer te Asten

In mijn privé woning had ik een verouderde tegelvloer met daarnaast gewone verwarming en vloerverwarming. Dit wilde ik graag behouden en zo min mogelijk breken. Na goed advies van Spaan Projekten werd gekozen voor een PVC tegelvloer. 

Ik ben zeer prettig ontvangen in de showroom, er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ik ontving daarna een overzichtelijke offerte met een passende prijs. Kort daarna werd de vloer gelegd, ik was zeer verrast door de deskundige en adequate werkwijze van het team. Het uiteindelijke resultaat van de PVC tegelvloer mag er wezen. De vloer is prachtig geworden en ik ben uiterst tevreden.

​​

Hans 

Asten

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem telefonisch contact op: 040 22 60 428 of stuur een mail naar info@spaan-projekten.nl

U bent welkom in onze showroom.

bottom of page