Wat zeggen onze klanten?

26.jpg

Politiedienstencentrum

De firma Spaan-projecten heeft al jaren een samenwerkingsverband met de Politie Eenheid Limburg. Spaan heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. De onderlinge verstandhouding is prima. De communicatie bij ieder project gaat via korte directe lijnen, wat het werk alleen maar ten goede komt. Ook de samenwerking met, door de Politie voorgeschreven, bouwkundig adviesbureau Treetops verloopt naar ieders tevredenheid. Spaan-projecten onderscheidt zich ook in zoverre dat zij meedenken over te toe te passen materialen en geven hierin dan ook goede adviezen af. Planningen van de werkzaamheden worden in overleg terdege voorbereid en hierin wordt optimaal rekening gehouden met het Politie-proces. Hierin kan nog wel eens een onvoorziene situatie ontstaan, waardoor ter plaatse van de planning afgeweken dient te worden. In het algemeen is Spaan-projecten een prettige partij om zaken mee te doen.

 

Peter Caris
Gespecialiseerd medewerker B, Huisvesting
Politie | Politiedienstencentrum | Dienst Facility Management

Brocacef

“Spaan Projekten werkt al bijna 10 jaar voor BENU Apotheken.

Zij verzorgen door heel Nederland in de diverse locaties de vloerafwerkingen en raamstofferingen.

Van apotheek tot heel medisch centrum, met huisartsen en fysiopraktijken. De samenwerking is altijd erg prettig en ze schakelen snel, ook de nazorg is goed georganiseerd bij hen.

Tevens hebben ze ook voor Brocacef, het moederbedrijf van BENU Apotheken, diverse werken uitgevoerd. De totale vloerafwerking en raamstoffering van het hoofdkantoor in Maarsen is door hen naar tevredenheid gedaan. Maar ook de gietvloeren in onze distributiecentra worden vakkundig opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden met Spaan Projekten en hopen op een lange samenwerking.”

Ilona Jacobs

Brocacef Facilitair Bedrijf