top of page

Raambekleding

shutterstock_713503162.jpg

Voor de raambekleding in uw woonhuis of voor projecten kunt u bij ons terecht. Spaan Projekten biedt een uitgebreid assortiment raambekleding. Bekijk onderstaand de mogelijkheden.

Assortiment raambekleding

Raam.jpg

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn functioneel en zorgen voor sfeer in ieder interieur. Wij adviseren u over diverse stoffen, kleuren en maten. In onze collectie vindt u altijd een rolgordijn wat past in jouw interieur. Onze rolgordijnen zijn compleet op maat leverbaar. Een rolgordijn is de perfecte oplossing om het licht te filteren of juist te verduisteren.

Inbetween.jpg

Inbetween gordijnen

Wilt u thuis heerlijk genieten van de sfeer, maar niet in het donker zitten wanneer u de gordijnen dichtdoet? Ga dan voor inbetween gordijnen. Inbetween gordijnen laten veel daglicht binnen. U kunt heerlijk naar buiten kijken en genieten van natuurlijk licht. Voorbijgangers kunnen dan niet zo makkelijk naar binnen kijken. 

Jaloezie.jpg

Houten jaloezieën

Met houten jaloezieën regel je heel makkelijk de hoeveelheid licht. De jaloezieën hebben een tuimel- en optrekkoord, zodat je de lamellen makkelijk kunt kantelen of optrekken. U bepaalt zo zelf hoeveel licht er in uw ruimte komt. Heeft u behoefte aan privacy? Dan doet u ze gemakkelijk dicht! 

Duettes.jpg

Duettes

Bent u uitgekeken op gordijnen of stoffige lamellen die al te lang voor uw ramen hangen? Dan is het misschien tijd voor iets anders. Met Duette gordijnen verduistert u uw ramen helemaal zoals u dat wilt. Van onderen open, van boven open, helemaal dicht… alles is mogelijk.

Overgordijnen.jpg

Overgordijnen

Overgordijnen zijn er in allerlei verschillende stoffen, kleuren en patronen. Ze worden gebruikt om binnenkijken in uw ruimte te voorkomen en om het zonlicht buiten te houden. Daarnaast zijn overgordijnen steeds meer een woonaccessoires geworden. Een mooi detail om van uw ruimte een sfeervol geheel te maken.

Plisses.jpg

Plissés

Houdt u van een mooie lichtinval in uw ruimte? Dan zijn strakke plissés echt iets voor u. Plissés zijn de meest veelzijdige vorm van raamdecoratie. Ook hierbij is er een ruime keuze aan kleuren en dessins. Wij adviseren u graag.

Rolgordijnen.jpg

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stofbanen die over elkaar heen vallen. Waarvan de ene stofbaan transparant is en de andere een kleur heeft. Spaan Projekten heeft een ruime collectie aan rolgordijnen in diverse kleuren en maten.

Jaloezie2.jpg

Aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën creëert u een eigentijdse en moderne uitstraling binnen iedere ruimte van uw interieur. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren, waardoor u gegarandeerd een jaloezie vindt die bij uw interieur past.

Vitrage.jpg

Vitrage

Privacy kan belangrijk zijn voor uw ruimte. Een vitrage is hiervoor een mooie oplossing. Om deze privacy te kunnen waarborgen zijn er verschillende soorten vitrages waarmee u de ruimte kunt afschermen. Vitrages zijn een mooie oplossing als je overdag nog wel naar buiten wilt kunnen kijken maar niet wilt dat iedereen naar binnen kijkt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem telefonisch contact op: 040 22 60 428 of stuur een mail naar info@spaan-projekten.nl

U bent welkom in onze showroom.

bottom of page