SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Vloeren zorginstelling

Vloeren voor een zorginstelling laat u leggen door Spaan Projekten! U kunt bij ons terecht voor ieder soort project, van groot tot klein. Of het nu gaat om een huiskamer, kantoorruimte of een ziekenhuis: bij Spaan Projekten kunnen we de complete inrichting voor u verzorgen. Naast een uitgebreide keuze aan producten vinden we het belangrijk een betrouwbare relatie op te bouwen met onze klanten. Wij adviseren u waar mogelijk, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering en na afloop.

 

Vloeren geschikt voor een zorginstelling

Spaan Projekten levert al sinds 1994 vloerafwerkingen en raamdecoraties aan verschillende instellingen, bedrijven en consumenten, hierdoor hebben we een brede kennis ontwikkeld en ervaringen opgedaan. Wij weten als geen ander welke vloeren het meest geschikt zijn voor een zorginstelling en delen deze kennis dan ook graag met u. Voor de beste zorg heeft u natuurlijk de beste vloer nodig. Kom eens langs in onze showroom om het complete aanbod vloeren te bekijken en vraag onze medewerkers gerust om een deskundig advies!

 

Meer projecten

Naast vloeren voor een zorginstelling weten we bij Spaan Projekten ook alles over de inrichting van kantoren, woningen, sauna’s, overheidsinstanties en scholen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan gerust naar (040) 22 60 428 of neem contact met ons op via e-mail.

 

De juiste vloeren voor een zorginstelling vindt u bij Spaan Projekten!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Meer informatie

Meer informatie op de volgende pagina´s:

 

Gietvloer leggen
Ondervloer egaliseren
Vloerafwerking kantoor
Tapijt leggen
Gladde vloerbedekking


 

Telefoon (040) 22 60 428