SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Vloerafwerking school

De vloerafwerking op uw school laat u verzorgen door Spaan Projekten uit Geldrop. Sinds 1994 verzorgen we bij Spaan Projekten diverse soorten projecten op het gebied van inrichtingen. Hierbij zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van vloerafwerkingen en raamdecoraties. Ieder pand wordt door ons apart beoordeeld en voorzien van maatwerk waardoor u altijd kunt rekenen op een mooi afgewerkt resultaat!

 

Speciale vloerafwerking voor school

Wij hebben reeds diverse scholen en ruimtes voorzien van de juiste inrichting. Hierbij is extra aandacht voor afwerkingen, hygiëne, comfort en onderhoud erg belangrijk. Door de jaren heen hebben we veel geleerd over de verschillende toepassingen en behoeften in onderwijsinstellingen. Mede hierdoor kunnen we ook de vloerafwerking van uw school een passend advies geven het het project tot een goed eindresultaat brengen!

 

Laat u verrassen door onze brede ervaring

Naast de vloerafwerking voor een school hebben we ook veel ervaring met het inrichten van woningen, kantoren, zorginstanties en retailbedrijven. Kortom, voor ieder project groot of klein, moet u bij Spaan Projekten zijn! Heeft u vragen of zou u graag in gesprek gaan met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon: (040) 22 60 428 of kom langs in onze showroom in Geldrop!

 

Bij Spaan Projekten weten we exact hoe we de vloerafwerking van uw school het beste kunnen aanbrengen!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Telefoon (040) 22 60 428