SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Vloerafwerking kantoor

Bij Spaan Projekten kunnen we de vloerafwerking van uw kantoor! Door onze jarenlange ervaring en gedegen vakkennis kunnen we zowel grote als kleine kantoren voorzien van de juiste inrichting en gewenste uitstraling. Net als uw woning, is het kantoor een plek waar u veel tijd doorbrengt en u zich op uw gemak wilt voelen. Met behulp van de juiste raamdecoraties en vloerafwerkingen zorgen wij voor een sfeervolle, moderne of strakke uistraling van uw kantoor. Wij maken waar, waar uw kantoor voor staat!

 

De juiste vloerafwerking voor uw kantoor

Sinds 1994 leveren we bij Spaan Projekten een breed aanbod vloerafwerkingen en raamdecoraties aan consumenten en bedrijven. Door het ruime aanbod hebben we de juiste vloerafwerking voor ieder kantoor in huis en kunnen we ook uw project tot een succesvol resultaat brengen. De vloer van uw kantoor lijkt niet geheel van belang maar bepaalt in werkelijkheid een groot gedeelte van de sfeer en de uitstraling van uw kantoor. Daarnaast kan de vloer mogelijk ook nog dienst doen als wegwijzer. Voor meer ideeën en informatie bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Geldrop!

 

Onze showroom

Onze showroom is dagelijks geopend voor bezoek. Bent u nog op zoek naar de juiste vloerafwerking voor uw kantoor en kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze medewerkers staan voor u klaar! Voor directe vragen of meer informatie kunt u ook altijd mailen naar info@spaan-projekten.nl of telefonisch contact met ons opnemen via (040) 22 60 428.

 

Kom langs in onze showroom om de vloerafwerking voor uw kantoor uit te zoeken!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Meer informatie

Meer informatie op de volgende pagina´s:


Rubber ondervloer
Vloerafwerking school
Vloerafwerking kantoor
Tapijt leggen
Gladde vloerbedekking


 

Telefoon (040) 22 60 428