SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Tapijt leggen

Bij Spaan Projekten kunnen we diverse soorten tapijt voor u leggen in zowel grote als kleine ruimtes! Spaan Projekten Stoffering is sinds 1994 dé leverancier van ondervloeren, harde en zachte vloeren, coating- en gietvloeren en raamdecoraties in Noord-Brabant en Limburg. Wij bieden u altijd oplossingen op maat, waardoor u verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand en perfect afgewerkt eindresultaat. U heeft hierbij de keuze uit verschillenden materialen, merken en designs, waardoor er altijd een vloer naar uw wens tussen zit.

 

Tapijt laten leggen: ruime keuze uit diverse soorten tapijt

Is uw keuze gevallen op een zachte vloerbedekking? Ook dan biedt Spaan Projekten u verschillende mogelijkheden. Vaak wordt bij zachte vloerbedekking direct gedacht aan tapijt of tapijttegels maar u kunt ook rubber of Linoleum laten leggen. Als het gaat om tapijt hebben we voor u een ruime keuze aan designs, structuren, afmetingen en kleuren. De voordelen van deze zachte vloerbedekking zijn onder meer:

 

  • Zachtheid

  • Isolerende werking

  • Geluidabsoberende karakter

  • Decoratieve uitstraling

  • Sfeervolle uitstraling

 

Ideaal voor uw woonkamer of slaapkamer! Kom eens langs in de showroom van Spaan Projekten in Geldrop op de complete collectie te bekijken en bestel vandaag nog een tapijt vloer op maat!

 

Meer vloerafwerkingen

Bij Spaan Projekten kunnen we niet alleen tapijt voor u leggen, ook het verzorgen van een ondervloer, harde vloerbedekking, beton- of gietvloer op maat kan door ons worden verzorgd. Voor meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden belt u direct naar (040) 22 60 428 of stuur ons even een e-mail.

 

Voor een advies over tapijt leggen in kantoren en andere ruimtes  kunt u altijd bij ons terecht!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Telefoon (040) 22 60 428