SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Specialist Stofferingen

Spaan Projekten is de specialist op het gebied van stofferingen voor uw vloer en ramen! Sinds 1994 zijn we bij Spaan Projekten werkzaam als leverancier en monteur van vloerafwerkingen en raamdecoraties in onder andere Noord-Brabant en Limburg. Als specialist in ons vakgebied leveren we enkel maatwerk en kunnen we daardoor al uw gewenste projecten tot uitvoering brengen. Heeft u een woning, kantoor, winkel, school of zorginstelling? Kom dan eens langs bij Spaan Projekten in Geldrop om het ruime assortiment ondervloeren, harde en zachte vloeren, coating- en gietvloeren te bekijken.

 

Specialist stofferingen voor vloeren en ramen

Naast de diverse soorten en merken vloeren zijn we als specialist in stofferingen zeer bekend met het aanbrengen van de juiste raamdecoraties. De mogelijkheden in raamdecoraties zijn tegenwoordig oneindig en bij Spaan Projekten helpen we u dan ook graag de mogelijkheden op een rijtje te zetten en een weloverwogen aankoopkeuze te maken. In ons assortiment vindt u de volgende typen raamdecoraties:
 

  • Gordijnen

  • Jaloezieën

  • Plissé

  • Lamellen

  • Rolgordijnen

  • Vitrages
     

Alle soorten raamdecoratie zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en design.

 

Offerte aanvragen

Als specialist op het gebied van stofferingen voor uw ramen geven we u graag meer informatie over de verschillende producten, de voor- en nadelen voor uw toepassing. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor een persoonlijk advies en een offerte op maat! Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon (040) 22 60 428, of kom langs in onze showroom!

 

Spaan Projekten is de specialist op het gebied van stofferingen in Brabant en Limburg!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Telefoon (040) 22 60 428