SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Specialist PVC vloeren

Spaan Projekten is uw specialist op het gebied van PVC vloeren in regio Brabant en Limburg! Sinds 1994 zijn wij leverancier van diverse soorten, merken en kleuren vloeren. Door het ruime aanbod kunnen wij zowel particulieren als bedrijven voorzien van een vloerafwerking op maat. Onze kennis en ervaring hebben wij bij diverse projecten groot en klein kunnen op doen bij verschillende organisaties. Wij informeren en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden van de verschillende soorten vloeren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Uw specialist in PVC vloeren: scherp geprijsd en ideaal in onderhoud

Spaan Projekten is uw specialist in PVC vloeren en levert een op maat gemaakte en naar eigen wens samengestelde vloer. Onze ervaring op het gebied van harde vloeren delen we graag met u, om ook u aan een passende en kwalitatieve vloer te helpen. Een PVC vloer is gemaakt van kunststof, betaalbaar en ideaal in onderhoud. Dit maakt PVC vloeren zeer geschikt als vloerbedekking voor fabrieken en kantoren, maar ook in woningen wordt steeds vaker voor een PVC vloer gekozen. Wij als specialist in PVC vloeren voorzien u graag van advies

 

Meer informatie en contact

Spaan Projekten is niet voor niets de specialist op het gebied van PVC vloeren en voorziet u dan ook graag van een vloer op maat. Zou u graag de huidige vloer willen laten beoordelen door een van onze vakmensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van PVC vloeren? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon:

(040) 22 60 428!

 

PVC vloeren laat u op maat leveren en leggen door onze vakkundige stoffeerders!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Meer informatie

Meer informatie op de volgende pagina´s:

 

Ondervloer egaliseren
Vloeren zorginstelling
Vloerafwerking kantoor
Tapijt leggen
Gladde vloerbedekking


 

Telefoon (040) 22 60 428