SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Rubber ondervloer

Staat u op het punt een rubber ondervloer te kopen, vraag dan eerst de specialisten van Spaan Projekten om een vakkundig advies! Bij Spaan Projekten kunnen we de inrichting verzorgen van diverse soorten gebouwen. U kunt daarbij denken aan woningen, kantoren en winkels maar ook voor zorginstellingen, scholen en overheidsinstanties hebben wij de juiste producten en kennis in huis!

 

Rubber ondervloer kopen: verzekerd van deskundig advies

Bij Spaan Projekten staan we bekend om onze persoonlijke service en aandacht en kunnen we u dan ook in ieder stadium van uw project helpen met een deskundig advies. Wanneer u een vloer gaat leggen is het bijvoorbeeld eerst van belang de ondervloer te beoordelen. Zo nodig zal deze eerst behandelt moeten worden alvorens de door u gewenste vloer gelegd kan worden. Het aanleggen en beoordelen van de huidige ondervloer kan uiteraard verzorgd worden door de vakkundig medewerkers van Spaan Projekten. Zou u graag een rubber ondervloer willen laten leggen of een advies ontvangen over uw huidige ondervloer? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

 

Breng een bezoek aan onze showroom!

Naast een rubber ondervloer kunt u bij ons ook terecht voor diverse harde en zachte vloerbedekkingen, raamdecoraties en gietvloeren. Kom eens langs in onze showroom om een kijkje te nemen in het aanbod of bel voor meer informatie naar: (040) 22 60 428.

Benieuwd naar de voordelen van een rubber ondervloer? Neem direct contact met ons op!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Telefoon (040) 22 60 428