SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Rolgordijnen op maat laten maken

Rolgordijnen laat u op maat maken door de stoffeerspecialist, Spaan Projekten in Geldrop! U kunt bij ons terecht met ieder soort project. Of het nu gaat om het inrichten van een woonkamer, zorginstelling, school of kantoor: wij brengen uw project altijd tot een goed eindresultaat. De keuze in raamdecoraties is bij ons zeer ruim, veel verschillende types, merken, kleuren en designs. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verschillende vloerafwerkingen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze showroom in Geldrop voor een compleet overzicht van de mogelijkheden!

 

Rolgordijnen op maat laten maken

Spaan Projekten is al sinds 1994 de specialist in Noord-Brabant en Limburg voor raamdecoratie en vloeren op maat. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan producten en merken waardoor we ieder bedrijf en consument van de juiste service en product kunnen voorzien. Op het gebied van raamdecoraties hebben we onder andere:

 

  • Gordijnen

  • Rolgordijnen

  • Plissé

  • Vitrage

  • Lamellen

 

Alle rolgordijnen en andere decoraties kunnen we op maat laten maken waardoor u verzekerd bent van perfect passende raamdecoraties! Vooraf komen uiteraard graag de situatie bekijken en opmeten.

 

Offerte aanvragen

Zou u graag rolgordijnen op maat laten maken of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw ramen? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten om samen uw situatie te bekijken. Voor vragen, een offerte op maat of meer informatie over de producten kunt u ook altijd een e-mail sturen of bellen naar (040) 22 60 428.

Rolgordijnen laat u in Noord-Brabant en Limburg op maat maken bij Spaan Projekten!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Rabobank - Geldrop

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Mapscape - Eindhoven

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Telefoon (040) 22 60 428