SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

PVC stroken

PVC stroken van uitstekende kwaliteit koopt u natuurlijk bij Spaan Projekten! Bij Spaan Projekten zijn we gespecialiseerd in het inrichten van diverse panden en ruimtes. Zo kunnen we voor u de huiskamer op orde brengen maar ook in ziekenhuizen, kantoren en overheidsinstellingen verzorgde we reeds succesvol het interieur. Hierbij zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten vloeren en het plaatsen van raambekledingen. Kortom, bij Spaan Projekten kunt u terecht voor de uitvoering van al uw projecten: van het ontwerp tot het eindresultaat!

 

PVC stroken van Spaan Projekten

Spaan Projekten verzorgt voor u projecten van kleine huiskamers tot ruimtes van 15.000 m2. Door de ruime ervaring en kennis weten we precies hoe we een bepaalde klus aan moeten pakken om deze tot een goed eindresultaat te brengen. Daarnaast zijn we leverancier van verschillende soorten vloeren, ondervloeren en raamdecoraties. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan merken, designs en kleuren waardoor er ook voor u een passende vloerbedekking te vinden is. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze PVC stroken of één van onze vloeren. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom voor advies op maat!

 

Persoonlijk advies

Naast een breed aanbod streven we er bij Spaan Projekten naar om een langdurige en prettige relatie met zowel klanten als leveranciers op te bouwen. Wanneer u bij ons om advies vraagt voor PVC stroken of andere artikelen nemen we dan ook graag de tijd om samen met u de mogelijkheden te bekijken en de wensen door te spreken. Een gewenst en goed eindresultaat is hiervan vaak de uitkomst. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon: (040) 22 60 428.

 

PVC stroken nodig voor uw vloer? Deze koopt u in Noord-Brabant bij Spaan Projekten!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Onze kantoorprojekten

Meer informatie

Meer informatie op de volgende pagina´s:

 

Gietvloer leggen
Rubber ondervloer
Vloerafwerking school
Professionele PVC vloeren
Egaliseren vloer


 

Telefoon (040) 22 60 428