SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Ondervloer egaliseren

Bij Spaan Projekten kunnen we de ondervloer voor u egaliseren alvorens we een nieuwe vloerafwerking aanbrengen. Al jaren verzorgen wij de complete inrichting van kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en woningen in Noord-Brabant en Limburg op het gebied van vloeren en raamdecoraties. Het gehele proces van ontwerp tot levering en montage behoort tot onze expertise waardoor we u uitstekend maatwerk kunnen leveren van een hoge kwaliteit. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of zou u graag kennis maken met onze producten? Kom dan eens langs in onze showroom in Geldrop!

 

Ondervloer egaliseren: wij bieden u het totaalpakket

Als specialist in stofferingen voor vloeren en ramen verzorgen we bij Spaan Projekten natuurlijk niet alleen de levering van uw vloerafwerkingen en raamdecoraties. Wij vinden het belangrijk dat uw beleving van de ruimtes zo optimaal zijn en dat u van het eindresultaat kunt genieten, zoals verwacht. Als het nodig is kunnen we voor u dan ook het hele project verzorgen: van het beoordelen van de ondervloer tot het egaliseren van de vloer en het aanbrengen van een nieuwe vloerafwerking. Tevens geven we u van te voren graag een advies op basis van onze eerdere ervaring en vakkennis waardoor u verzekerd bent van de juiste keuze.

 

Deskundig advies

Zou u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken ten aanzien van uw ondervloer en het mogelijk egaliseren van de ruimte? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon: (040) 22 60 428, wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om de situatie te komen bekijken.

 

Een ondervloer egaliseren is voor ons geen enkel probleem!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Meer informatie

Meer informatie op de volgende pagina´s:

 

PVC stroken
Vloeren zorginstelling
Vloerafwerking kantoor
Tapijt leggen
Gladde vloerbedekking


 

Telefoon (040) 22 60 428