SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren voor uw woning of bedrijf laat u leveren door Spaan Projekten uit Geldrop! Bij ons vindt u diverse soorten ondervloeren, vloerafwerkingen en coatings waardoor we voor iedere situatie en iedere wens een passende vloer in huis hebben. Dit ruime aanbod maakt het voor ons mede mogelijk verschillende projecten van woningen en kantoren tot sauna’s en schoolgebouwen te voorzien van de juiste inrichting. Wij snappen dat het voor u niet eenvoudig is om een nieuwe vloer te kiezen en helpen u dan ook graag bij uw keuze!

 

Marmoleum vloeren verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Vloeren zijn er tegenwoordig in vele typen, kleuren en designs waardoor het vaak lastig is de geschikte vloer voor uw ruimte te vinden. Zo heeft u in een kantoor vaak behoefte aan een warme en geluidsdempende vloer en is het in uw woning aangenaam om een warme en zachte vloer te hebben. Bij Spaan Projekten weten we alles over de verschillende soorten vloerafwerkingen en adviseren we u graag over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende vloeren. Marmoleum vloeren zijn voor zowel consumenten als bedrijven zeer geschikt, door de vele voordelen en de ruime keuze aan designs.

 

Vakkundig advies

Zou u graag meer te weten komen over onze marmoleum vloeren of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom om in gesprek te gaan met een van onze specialisten. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd bellen naar (040) 22 60 428 of stuur ons even een e-mail.

Vraag direct een offerte aan voor al onze marmoleum vloeren via ons offerteformulier!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Rabobank - Geldrop

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Mapscape - Eindhoven

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Telefoon (040) 22 60 428