SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Linoleum vloeren

Linoleum vloeren in verschillende kleuren en designs laat u leveren door Spaan Projekten! Sinds 1994 kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod en een uitgebreide service op het gebied van stofferingen. Hierbij zijn we met name gespecialiseerd in het leveren en leggen van vloeren en het verzorgen van op maat gemaakte raamdecoraties. In het assortiment vindt u zowel harde als zachte vloerbedekkingen zoals PVC, rubber, tapijt en linoleum. Bent u nog op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of kantoor? Kom dan eens langs in onze showroom om het complete aanbod te bekijken!

 

Voordelen van linoleum vloeren

Op het gebied van harde vloerafwerkingen kunnen we u bij Spaan Projekten onder meer helpen aan  vinyl, beton, linoleum en gietvloeren. Alle type vloeren hebben zo hun eigen voor- en nadelen en daar informeren wij u graag over. Zo zijn linoleum vloeren duurzaam van aard en verkrijgbaar in diverse kleur en designs waardoor hij feilloos aansluit bij uw interieur. Daarnaast is ook de prijs-kwaliteitverhouding van de vloer erg goed en andere voordelen zijn dat de vloer hygiënisch en krasbestendig van aard is. Ideaal voor in de keuken, scholen en sportgelegenheden!

 

Beoordelen van vloeren

Bij Spaan Projekten hebben we ruime ervaring met het leggen van vloeren en komen we graag vooraf een kijkje bij u nemen. Op deze manier kunnen we u beter informeren over de mogelijkheden van onze linoleum en andere soorten vloeren en kunnen we voor u altijd een vloer op maat verzorgen. Zou u graag een afspraak maken voor een deskundig advies of heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon: (040) 22 60 428.

 

Een offerte voor verschillende linoleum vloeren vraagt u eenvoudig online aan!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Rabobank - Geldrop

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Mapscape - Eindhoven

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Kalb - Valkenswaard

Onze kantoorprojekten

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Telefoon (040) 22 60 428