SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Linoleum vloer laten leggen

De linoleum vloer in uw woning of kantoor kunt u op maat laten aanbrengen door de vakmensen van Spaan Projekten. Als leverancier van maatwerk op het gebied van stofferingen in Noord-Brabant en Limburg hechten we bij Spaan Projekten veel aandacht aan kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij bekijken graag met u van te voren de situatie en de mogelijkheden om uiteindelijk samen tot een mooi eindresultaat te komen. Onze vakkundige medewerkers hebben ervaring met vele projecten en soorten ruimtes waardoor we zeker ook voor u de juiste vloerafwerking kunnen vinden en aanbrengen.

 

Linoleum vloer laten leggen door Spaan Projekten

Sinds 1994 leveren en monteren we bij Spaan Projekten vloerafwerkingen en raamdecoraties. Onze specialisten weten dan ook als geen ander hoe ze het beste te werk kunnen gaan en ze een project tot een goed eindresultaat moeten brengen. In ons assortiment vloeren vindt u onder meer linoleum vloeren. Deze vloeren worden gebruikt in diverse gebouwen zoals scholen, zorginstellingen, kantoren en restaurants. Door het hygiënische en duurzame karakter blijven de vloeren langer mooi en zijn ze tevens eenvoudig in onderhoud. Zou u graag een linoleum vloer willen laten leggen en hiervoor een offerte op maat ontvangen? Vul het contactformulier in, dan wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

 

Meer informatie

Wilt u een linoleum vloer laten leggen maar twijfelt u nog tussen de kleuren en design, kom dan eens langs in onze showroom in Geldrop om de verschillende soorten te bekijken! Voor overige vragen kunt u ook altijd even bellen ((040) 22 60 428) of een e-mail sturen.

 

Een Linoleum vloer kunt u in Brabant en Limburg het beste laten leggen door onze vloerspecialisten!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Rabobank - Geldrop

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Mapscape - Eindhoven

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Meer informatie

Meer informatie op de volgende pagina´s:

 

Linoleum vloeren
Rolgordijnen op maat maken
Vloerbedekking leggen
Kantoor stofferen
Specialist PVC vloeren 

Telefoon (040) 22 60 428