SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Kantoor vloerbedekking

Heeft u een kantoor en zou u graag advies ontvangen over de juiste vloerbedekking? Bekijk dan eens de uitgebreide mogelijkheden van Spaan Projekten voor de geschikte vloer voor uw bedrijfspand! Bij Spaan Projekten werken we al sinds 1994 samen met diverse leveranciers om grote en kleine ruimtes te kunnen voorzien van de juiste vloerafwerkingen en raamdecoraties. Onze klanten bestaan dan ook zowel uit particulieren als zakelijke klanten. Wij bieden u een brede keuze aan kwaliteitsmateriaal van vele merken en designs waardoor er altijd een geschikte vloer voor uw ruimte tussen zit!

 

Unieke kantoor vloerbedekking

In het assortiment vloeren van Spaan Projekten vindt u onder meer ondervloeren, harde vloerbedekkingen en zachte vloerbedekkingen. Daarnaast kunnen we voor u ook gietvloeren en betonvloeren leveren en aanbrengen. Deze nieuwste trend op het gebied van vloerbedekkingen kan naar eigen wens en stijl worden samengesteld en is zeer eenvoudig in onderhoud en zeer duurzaam. Kies eens voor een gietvloer in uw kantoor of als vloerbedekking in uw winkel, uniek en chique!

 

Bezoek onze showroom

Een gietvloer in uw kantoor kan als vloerbedekking worden gekozen in verschillende en of meerdere kleuren. Daarnaast kan de vloer voorzien worden van matte of glanzende aflak laag of ingestrooid worden met flakes. Wij kunnen de vloer ook voor u frezen, stralen of diamantschuren. Wilt u meer weten over deze bijzonder soorten vloerbedekkingen en of advies? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon: (040) 22 60 428 of kom eens langs in onze showroom!

 

Uw Kantoor voorzien van vloerbedekking op maat is onze specialiteit! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de diverse vloerenafwerkingen.

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Telefoon (040) 22 60 428