SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Gietvloer aanbrengen

Een gietvloer laat u aanbrengen door de deskundigen van Spaan Projekten! Bij Spaan Projekten voorzien we zowel bedrijven als particulieren van de juiste vloeren en raamdecoraties. Door de jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met zowel klanten als leveranciers kunnen we ook u ondersteunen in de zoektocht naar de juiste vloer. Ieder project wordt bij ons apart bekeken waardoor u geen nummertje op de lijst bent, maar met persoonlijke aandacht wordt ontvangen, geadviseerd en behandeld waardoor we samen tot een optimaal eindresultaat kunnen komen!

 

Gietvloer laten aanbrengen: een industriële look

Spaan Projekten is onder meer leverancier van diverse typen vloeren en raamdecoraties van verschillende merken. Naast de harde en zachte vloerbedekkingen hebben we tevens ondervloeren, beton- en gietvloeren voor u in de aanbieding. Het aanbrengen van een gietvloer is een van onze nieuwste producten en heeft vaak een industriële look, bestaande uit meerdere kleuren. Wanneer u een gietvloer laat aanbrengen heeft u bij ons de keuze uit verschillende verwerkingen, waaronder:

 

  • Elektrisch geleidend

  • Elastisch

  • Glad of antislip

  • Geluidsdempend

  • Isolerend

  • Robuust en hard
     

Uiteraard is ook een combinatie van deze eigenschappen mogelijk! Vraag de vakkundige medewerkers van Spaan Projekten om een persoonlijk advies om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

 

De voorbereidingen

Als specialist helpen we u niet alleen bij het uitzoeken van de juiste gietvloer en het leggen van uw gekozen vloer. Zo weten we precies welke voorbereidingen we moeten treffen voor we de vloer kunnen leggen en denken we graag met u mee als het gaat om bijzondere verwerkingen. Ook tijdens en na het project kunnen we u voorzien van de nodige tips en informatie.

 

Wilt u een gietvloer laten aanbrengen in uw huis of kantoor? Vraag dan direct een offerte aan bij Spaan Projekten!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Meer informatie

Meer informatie op de volgende pagina´s:

 

PVC stroken
Rubber ondervloer
Vloerafwerking school
Professionele PVC vloeren
Egaliseren vloer


 

Telefoon (040) 22 60 428