SPAAN PROJEKTEN BELEEF DE RUIMTE

Egaliseren vloer

Spaan Projekten kan voor u het egaliseren en bewerken van uw ondervloer verzorgen in onder andere Brabant en Limburg. Als specialist op het gebied van vloerafwerkingen en raamdecoraties verzorgen we bij Spaan Projekten enkel maatwerk. Door deze persoonlijke en wensafhankelijke aanpak kunnen we zowel kleine als grote projecten tot een succesvol einde brengen. Zowel als bedrijf en als particulier bent u bij ons aan het juiste adres voor een nette inrichting. Wij kunnen u voor ieder pand voorzien van een advies op maat en geven u graag meer informatie over de mogelijkheden binnen onze collectie!

 

Egaliseren van de onderlaag van uw vloer

Spaan Projekten Stofferingen levert sinds 1994 diverse soorten en merken vloeren aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Wij realiseerden onder andere al projecten voor scholen, banken, apotheken, sauna’s en winkels. In de meeste gevallen is het noodzakelijk om uw ondervloer te laten repareren of te egaliseren, zeker als u een harde vloerafwerking wilt. Denkt u dat het nodig is om uw vloer eerst te egaliseren voordat u aan de slag kunt met een nieuwe vloer? Laat een van onze specialisten de situatie te beoordelen! Voor ieder project op het gebied van vloeren gaat u in Noord-Brabant en Limburg dan ook naar Spaan Projekten.

 

Onze service

De vakkundige medewerkers van Spaan Projekten zijn gespecialiseerd in het beoordelen en behandelen van vloeren en weten precies wanneer het egaliseren van een vloer noodzakelijk is. Een egale vloer in ten slotte de basis voor een mooi eindresultaat. Maak gerust een afspraak met een van onze vakmensen voor een bezichtiging en een persoonlijk advies!

 

Het egaliseren van uw vloer laat u over aan de specialisten van Spaan Projekten!

1/3

Rabobank - Geldrop

1/3

Mapscape - Eindhoven

1/2

Kalb - Valkenswaard

Eindhoven

Veghel

Div. vestigingen

Deurne

Venlo

Geldrop

Veghel

Eindhoven

Helmond

Veghel

Amsterdam

Eindhoven

Holla Advocaten

Mega Group

LIDL

Vescom

Rabobank

Rabobank

Rabobank

Mapscape

Automotive Campus

Campina

Intel

High Tech Campus

Onze kantoorprojekten

Telefoon (040) 22 60 428