Bij Spaan Projekten kunt u terecht voor o.a. PVC stroken en linoleum vloeren, maar ook voor het laten leggen van vloerbedekking . Voor elk denkbaar project hebben en leggen wij vloeren. Of het nu gaat om een kleine slaapkamer of een ruimte van wel 15.000m², wij hebben de oplossing. Wij bieden onze diensten aan zowel kantoren, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en particulieren.

Spaan Projekten is specialist in PVC stroken, linoleum vloeren, vloerbedekking laten leggen en overige vloeren.

PVC stroken bieden een inspirerende uitstraling, zijn beschikbaar in vele uitvoeringen en hebben een hoge slijtvastheid. U hebt keuze uit vele kleuren, motieven en vormen van de PVC stroken. Onze linoleum vloeren hebben een duurzaam en hygiënisch karakter. Dit geldt ook voor tapijt, welke we ook voor u kunnen leggen.

 

PVC stroken en linoleum vloeren: passend advies

Weet u niet goed welke PVC stroken of linoleum vloeren het beste bij u passen? Dan voorzien wij u graag van persoonlijk advies op maat. Wij adviseren u in het voortraject, tijdens het project, maar ook na de afronding.
 

Ons aanbod

Wij leggen niet alleen de vloerbedekking, maar voorzien u ook graag van ondervloeren, coating- en gietvloeren en raamdecoraties. Al onze producten kunnen worden afgestemd op het interieur van uw woning of pand, zodat het een echte aanvulling is op uw huidige interieur.

SPAAN PROJEKTEN

BELEEF DE RUIMTE

Telefoon (040) 22 60 428

Faces 1.jpg